Marilyn Manson || Mansonfan.Org

Tam Görünüm: istekleriniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Lütfen mansonfan.org da görmek istediklerinizi bizimle paylaşın Bizde Size Daha iyi hizmet vermeye çalışalım... Lütfen görüş ve isteklerinizi Burda belirtin...
Sadece forum olarak hizmet versek cok daha mantıklı ve güzel olur, vbulletin bir forum, black metal şeklinde bir tema..
sohbet odasını kapatın bence kimse girmiyor gereksiz olarak duruyor orda öyle ya da odaya belli bir saat koyun o saatlerde açık olsun diğer saatler kapalı;)
Lanet Yazılan:Sadece forum olarak hizmet versek cok daha mantıklı ve güzel olur, vbulletin bir forum, black metal şeklinde bir tema..

Tşkler Düşüncen için fakat Sadece Form Tabanlı Olmak Biraz Uzak gibi Yinede Değerlendirmeye Çalışacağım... Farklı Projeler Nedeniyle Pek ilgilenememiştim Ama Artık Burdayım Sizleridne Yardımıyla Dahada Büyüyeceğimize Eminim...
satanickaos Yazılan:sohbet odasını kapatın bence kimse girmiyor gereksiz olarak duruyor orda öyle ya da odaya belli bir saat koyun o saatlerde açık olsun diğer saatler kapalı;)

Tşkler... Bu Saati Sizler Belirleyin biz Yapalım...
7/12 arası olabilir galiba eğer uygunsa
Benim istedigim forumda bazi eksik bolumler war onlarin acilmasi...

1. KORKUNC RESIMLER
2. BILINMEYENLER (X-FILES)

Bu bolumler acilirsa guzel olur .... Zaten bu konularda uzmanim....

Tesekkurler....
1.KORKUNC OLAYLAR
2.BILINMEYENLER (X-FILES)

BU KONULARI EKLEDIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM BIDE

3. KORKUNC RESIMLER

ACSANIZ GUZEL OLUR...
SON OLARAK FANTEZI RESIMLER BOLUMU ACILIRSA GUZEL OLUR...

ACILMAK ISTEDIGIM KONULAR HAKKINDA OLAN SUPER PAYLASIMLARIMI HAFTA ICINDE GORUCEKSINIZ...

TESEKKURLER...
korku&ilginc bolumunun ismi degistirilmesini istiyorum yerine korku hikayeleri yazilirsa cok iyi olur...

bide [GOTHIC] BOLUMU ACILIRSA COK SEWINIRIM..

SIMDIDEN TESEKKURLER...
bide korku videolari bolumu acilsa guzel olur...
forumda olan tum bolumlere moderatorlugum eklenirse sewinirim cunki bazi konulari sabitleyemiyorum ... we baska problemler cikiyor

simdiden tesekkurler
seri katiller - bolumu acilirsa sewinirim

simdiden tesekkurler...
rica ederim doom- metal bolumu acasiniz.... metal turleri icinde war ama karisik bi sekilde... tek bolum olarak acarsaniz cok sewinirim ... gothic metali cok sewerim...
Sinema & Tv & Medya

bu bolumun de acilmasi super olur..... en kisa surede bu bolumlerin acilmasini isterim

simdiden tesekkurler
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler